NEEM CONTACT OP

JAREN WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

Alle producten van OG NUTRITION zijn gebaseerd op energierijke organische verbindingen waaraan essentiële voeding en biostimulanten zijn toegevoegd. Daarom levert elk product drie groepen essentiële verbindingen voor plant en bodem: 
Microbiële energie, biostimulantia en voeding.
Alle producten bevatten natuurlijke enzymen en silica.
Geschikt voor groente-, fruit- en kruidenteelt.
Organic Green Nutrition

De Wetenschap

De meststoffen en biostimulanten van OG Nutrition zijn gebaseerd op organische en enzymatisch gehydrolyseerde aminozuren. In termen van plantenvoeding bevatten deze natuurlijke aminozuren meer dan twee keer zoveel L-aminozuren als conventionele, chemisch gehydrolyseerde aminozuuralternatieven. Bovendien zijn ze ook veiliger. En door aanzienlijk beter te presteren dan conventionele aminozuren, levert de superieure effectiviteit van OG Nutrition ook een beter rendement op de investering op.

Niet-dierlijke aminozuren: meer goede ingrediënten en het beste veiligheidsprofiel

De grondstoffen die we gebruiken zijn afkomstig van een traceerbare farmaceutische bron. Onze partner heeft bewezen procedures om de veiligheid van mensen te waarborgen. Hierdoor kunnen we garanderen dat onze producten op basis van niet-dierlijke vrije l-aminozuren het beste veiligheidsprofiel op de markt hebben. In tegenstelling tot synthetische aminozuren.

Chemisch gehydrolyseerde aminozuren: minder goede ingrediënten en meer gezondheidsrisico’s

Chemisch gehydrolyseerde aminozuren worden meestal gehydrolyseerd uit collageen dat doorgaans wordt verkregen door het looien van dierenhuiden en het verwerken van slachtafval. Dit chemische proces vereist zware chemicaliën en hoge temperaturen en / of drukken. Daarom vernietigt het proces van chemisch hydrolyseren van het aminozuur veel van wat een aminozuur nuttig maakt voor de groei van planten. In feite kunnen planten maar 50% van de chemisch gehydrolyseerde aminozuren opnemen, omdat het productieproces de andere 50% omzet in biologisch ineffectieve D-aminozuren. Chemische hydrolyse leidt ook tot de vorming van kankerverwekkende verbindingen, iets wat we hebben gevonden bij het analyseren van concurrerende producten.

Effectievere opname van planten met niet-dierlijke vrije l-aminozuren

Net als bij voedingsstoffen, heeft het ontbreken van een specifiek aminozuur invloed op de effectiviteit van het aminozuurproduct. Dankzij ons gebruik van enzymatisch gehydrolyseerde niet-dierlijke vrije l-aminozuren bevatten de biologische producten van OG Nutrition alle aminozuren die nodig zijn om een betere plantengroei te bevorderen. Even belangrijk is dat deze allemaal in de biologisch actieve en plantvriendelijke L-vorm zitten die 19 van de 21 aminozuren standaard aminozuren bevat. Sterker nog, onze aminozuren zijn erg klein. Hierdoor kan een plant ze zowel via hun bladeren als via hun wortels opnemen. Het resultaat is dat de aminozuurproducten van OG Nutrition het breedste spectrum en hoogste niveau van gemakkelijk opneembare vrije aminozuren op de markt bevatten.

Groot afnemer? of (Inter)nationaal reseller?

Wordt OG Partner & Profiteer van extra staffelkorting!

Wij bieden exclusiviteitsrechten per land aan!

KvK 88494780
Schinveld – Nederland
Tel: +31 85 0803300
Algemene Voorwaarden
Leverings Voorwaarden

Onze producten

Toepassingsschema's

Snelmenu

Copyright © 2023 ISL Marketing & Designkru. All Rights Reserved
crossmenu